Avtentična energija in odnosi

 

Koda ambasadorja: 38680504

 
Manca Razboršek

Prušnikova 54, 1210 Ljubljana,

Kontaktni podatki

Telefon: 040 888 978
E-pošta: manca.razborsek@biguacademy.com

Socialna omrežja

Facebook: www.facebook.com/ZdravljenjeDuse

Podjetje

Manca Razboršek s.p.
1000 Ljubljana, E-pošta: info@manca.si

Predstavitev

Avtentičnost je povezanost s samim seboj - s svojimi občutki, mislimi in subtilnimi načini gibanja naše lastne energije iz trenutka v trenutek. Ko živimo avtentično, smo povezani s tokom energije življenja, ki se pretaka skozi nas in preko ljudi s katerimi smo obkroženi, kar nam omogoča, da doživljamo izkušnje skozi interakcije z njimi ter se na ta način učimo o sebi. V svoji osnovi je avtentičnost intimna povezanost s samim seboj, ki nam omogoči čutenje toka življenja ter zaupanje v njegovo inteligenco. Vse to je proces, kjer gre v osnovi za odkrivanje svoje prave lastne narave, je zdravljenje duše, ki ga vodi angelska terapevtka, Life coach in mentorica Manca Razboršek. 

Spletna stran http://manca.si

Partnerski odnos je najboljši tečaj za spoznavanje sebe

26.02.2016

Najpomembnejše vprašanje, ki se ga lahko vprašate (in odgovor preverite tudi pri partnerju) je povezano z notranjimi sencami in se glasi: »Koliko si pripravljen delati na sebi, ko se spusti tema. Si pripravljen pogledati globoko vase ali te zanima le lahkotno partnerstvo brez globin in obveznosti. Ali sva skupaj smo dokler je fino, potem pa rajši odnehava.« Na začetku razmerja se partnerja o tem zagotovo ne pogovarjata, ne gradita skupne vizije in predvidevata, da ne bosta imela težav – zakaj bi torej že sedaj, ko sta na krilih zaljubljenosti, govorila o težavah?!? In potem kasneje, ko se v razmerju stemni in ohladi, nista pripravljena prevzeti vsak svoje odgovornosti, ampak rajši drug drugega obtožujeta in druga na drugega valita krivdo za nastalo situacijo.

Predvsem sta že tekom razmerja pozabila na pomembno dejstvo – odnos potrebuje negovanje, razumevanje, vlaganje in skrb. Odnos ne raste in se ne razvija sam od sebe, ampak le toliko kolikor rasteta in se razvijata oba partnerja. In kadar eden od partnerjev skrbno odkriva svoje notranje demone, pri tem pa ne dobi podpore drugega partnerja, se pričnejo prve zamere. Tri največja pričakovanja, ki se ustvarijo so:

  1. Partner pričakuje, da bo drugi partner rastel in se razvijal na enak način. Da bosta skupaj hodila na delavnice, seminarje in terapije, brala iste knjige in poslušala iste mentorje.
  2. Partner, ki dela na sebi pričakuje, da bo drugi partner sam od sebe videl, kje potrebuje podporo in mu jo seveda nudil na način kot jo potrebuje.
  3. Partner pričakuje od drugega, da se bosta pogovarjala o tem in, da se bo drugi partner razumevajoče strinjal in spremenil svoje vedenje, svoje razmišljanje in čustvovanje.

Vsa ta pričakovanja seveda ostanejo neizpolnjena in zato postane drugi partner problematičen. Tako velikokrat slišim od žensk in moških: »Jaz delam na sebi, partner-ka pa ne in zato ne moreva več funkcionirati.«

V tej izjavi je del resnice, saj se na vibracijskem nivoju začnejo energetske spremembe. Zakon privlačnosti pravi, da enako privlači enako. In to je res, ko se dva spoznata in zaljubita. Vsak od njiju v sebi nosi vzorce in vibracijo, ki je sinhronizirana z vibracijo drugega. Potem pa eden od partnerjev to vibracijo začne spreminjati in začnejo se razhajanja.

Intimno partnerstvo je tisto, ki odpre najgloblje nivoje, ranjenosti in bolečino. Zato je Vesolje poskrbelo, da se med partnerji skozi začetno fazo zaljubljenosti pričnejo tkati in krepiti energetske vezi, ki bodo poskrbele, da partnerja ne pobegneta drug od drugega, ko zaljubljenost mine in se prične pravo delo na sebi. Skozi spolnost, skozi skupno delovanje, skupno življenje, se te vezi še dodatno krepijo. In sedaj pride na vrsto tisto, o čemer je bilo govora v prvem odstavku: pokažejo se senčne plati, maske odpadejo, začnejo se težave in izzivi, ker sta osebnosti obeh partnerjev različni.

Zavedanje, da se vse dogaja zato, da spoznamo sebe v celoti je ključ, ki odpira vrata v zavestno ustvarjanje partnerstva. Vsak od partnerjev je tam z namenom. Da drug drugega odslikata in pozdravita rane, bolečine, opustita pričakovanja, prepoznata potrebe, za katere naj bi poskrbel drugi. Zavestno partnerstvo lahko postane najboljši seminar v mestu, najboljša delavnica in vseživljenjsko izobraževanje, če znamo vanj pravilno vlagati. Prepoznanje, da je vse v tebi, da je partner popolno zrcalo, da so pričakovanja samo odraz neizpolnjenih potreb… potem ostane le še hvaležnost partnerju, da je sprejel to vlogo.

Vsega tega se ne da naučiti samo iz knjig in le redki lahko zapise kot je ta prenesejo v prakso. Za kaj takšnega je v časih v kakršnih smo zdaj potrebno mentorstvo, tehnike in orodja ter izkušnja uporabe le-teh. Če vas starši tega niso naučili, se morate o tem učiti v svoji odrasli dobi. Da boste lahko zavestno ustvarjali partnerstvo, ki vas spodbuja in podpira v rasti ali pa poiskali partnerja, ki vam bo pri tem pomagal. In, da boste to lahko naučili svoje otroke. In oni svoje. In tako kreirali boljo družbo prihodnosti. Prvi korak je, da začnete pri sebi tukaj in zdaj. Da prečistite svoje energetsko telo, da razumete, kaj se sploh dogaja znotraj vas in da osvojite razumevanje energetske dinamike znotraj partnerstva. Ste pripravljeni? Začnite...

 

 
Ostali blog zapisi
Prikaži vse zapise
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.